Nedělejte, co nemusíte

Domácí práce jsou nezáživné, je to stále dokola a stejně nikdy není vše hotovo. Ženy by si měly proto ulehčit všechno, jak jen to jde. Jednou z činností, na kterou si nejvíce stěžujeme, je žehlení a nutno uznat, že je to skutečně největší žrout času. Ale jen tehdy, pokud se staneme jeho otrokyněmi, protože to tak skutečně být nemusí. Kvalitní žehličku, s kterou nám to půjde hladce a rychle, sice doma mít můžeme , ale do ruky jí lze brát jen v nejnutnějších případech.
prádlo v prádelně.png
NAČ TO DĚLAT, KDYŽ TO NENÍ TŘEBA
Tolik žen si stěžuje, že nic nestíhá, že nemá čas na odpočinek. Pokud tedy žehlení nepovažují za jednu z relaxací. V této činnosti se totiž ženy dělí na dva tábory: zatímco jedny žehlí jen to nezbytné, druhé téměř všechno, často i spodní prádlo a ponožky. Nic proti tomu, pokud jim žehlení skutečně pomáhá uklidnit se a pročistit si hlavu. Ale i tak by se to nemělo přehánět, protože svůj drahocenný volný čas většina z nás určitě raději věnuje rodině a dětem, v neposlední řadě také každá žena sama sobě.
věšení prádla.jpg
Proč se žehlit nemusí?
Na to je celkem několik jednoduchých odpovědí:
· většina z nás má sušičku, takže můžeme sušit v páře, která prádlo krásně vyhladí
· spousta oblečení se vyvěsí nebo je stačí jen uhladit a správně složit
· i když nemáme sušičku, stačí po vyprání prádlo pěkně protřepat, při věšení je urovnat a co se dá, pověsit na ramínko
· pračku nepřeplňujte a nenechávejte ji ždímat na plné otáčky
zelená žehlička.jpg
V podstatě je nutné žehlit jen miminkovské věci, některé košile, halenky apod. Dnes si již můžeme i zakoupit pračku s programem, který usnadňuje žehlení nebo provzdušňuje prádlo. Nepříjemnou činnost můžeme také značně omezit tím, že použijeme žehličku na vlasy, s kterou vyžehlíme límce nebo malé záhyby a také tím, že si budeme při nakupování vybírat z nemačkavých materiálů.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup