I Váš bazén může mít dokonale průzračně čistou vodu

Péče o bazénové zařízení nemusí být nijak složitá, pokud používáte správné přípravky bazénové chemie, a pokud pravidelně provádíte kontrolu bazénové vody za pomocí kvalitních a spolehlivých bazénových testerů a samozřejmě, pokud dodáváte pravidelně dostatek chlorových přípravků, které zbavují vodu nežádoucích bakterií a mikrobů a nezapomínáte odstraňovat také mechanické nečistoty, které se dostávají do bazénové vody v průběhu koupací sezóny.

plavání pod vodou

Ovšem, i když se snažíte dodržovat všechno potřebné ke kvalitní a spolehlivé péči o Váš bazén, může se stát, že chlorové přípravky vyprchají rychleji, než je to běžné, k čemuž může dojít při větším využívání bazénu či při velkých vedrech. V takovém případě se mohou začít ve Vašem bazénu objevovat řasy, což by mohl být opravdu velký problém. Čistá průzračná voda se začne měnit na nevzhlednou zelenou či zelenohnědou břečku a bazénové voda tak není vhodná ke koupání.

V takovém případě jistě i Vy oceníte skvělý a naprosto jedinečný přípravek proti řasám, tak zvaný algicid, který Vám pomůže s řešením tohoto problému. Algicid je kapalný přípravek, který zamezuje růstu a rozmnožování všech druhů řas a dokonce zamezuje i objevování zeleného zákalu na hladině bazénové vody. Tento skvělý přípravek bazénové chemie nemusíte používat pouze v krajním případě, kdy už máte bazén plný řas, ale můžete je používat také preventivně.

vodní tryska

Algicid sice zamezí růstu a množení řas, ale již vzniklých řas se musíte zbavit za pomocí kartáče či bazénového vysavače a samozřejmě za pomocí filtrace. Jak již bylo řečeno, můžete algicid využívat i preventivně a to při každém doplňování chlorových přípravků a vyrovnávání PH vody, prostě pokaždé, když budete provádět kontrolu bazénové vody, dodejte preventivně do vody i tento přípravek proti řasám a řasy se ve Vašem bazénu již nikdy neobjeví.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup